Ferje til Oslo

Det er fullt mulig å ta ferje til Oslo. Si for eksempel om du og familien legger ut på en Scandinavia rundt tur, kan dere faktisk reise fra Danmark og opp til Oslo. Det finnes flere selskap som tilbyr ferjer til Oslo, deriblant Color Line, DFDS Seaways og Stena Line.

Color Line

Color Line har seks skip som kjører de fire forskjellige rutene de har mellom 7 forskjellige havner i Norge, Danmark, Sverige og Tyskland. Den ruta som stopper i Oslo, er Kiel ferja. Båtene er spesielt tilpasset for barn med masse program som kan oppta dem på turen.

DFDS Seaways

DFDS har ruter som går mellom Norge, Danmark, Holland og Storbritannia. Ruten som går til og fra Oslo er den som går til København og kjøres av båtene Crown Seaways og Pearl Seaways. Båtene går hver eneste dag klokken halv fem fra hver by.

Stena Line

Stena Line har ferge som går mellom Oslo og Fredrikshavn i Danmark. Båtene går hver eneste dag, men på forskjellige tidspunkt i ukedager og helger. Også disse ferjene har mye spennende for barna som forestillinger, bingo, diskotek og spennende skattejakt.