Comfort Hotel Grand Central

Boka hotell

Beskrivning av Comfort Hotel Grand Central:

Comfort Hotel Grand Central

Comfort Hotell Grand Central har 170 rom som inneholder totalt 330 senger. Hotellet åpnet i 2012 og kan skilte med gratis kaffe, internett og trening hele døgnet for de som ønsker det. Hotellet har et historisk sus over seg, ettersom det er bygget i det eldste området i Oslo. Faktisk kan du bo på det som en gang var kongens venteværelse på stasjonen. Det er nå omgjort til et eget værelse.

Hotellet har trådløst nett over alt og de har også en egen italiensk restaurant som heter Restaurant Bella Bambina hvor du finner spennende og tradisjonelle italienske retter for enhver smak. Hotellet har også et eget treningsrom som er åpen hele døgnet slik at du alltid kan trene om du ønsker det.

Hotellet er også dyrevennlig og har muligheter for sen utsjekk på søndager. Det finnes en egen lobbyshop på hotellet og hver morgen har det en stor frokostbuffé med lekker og økologisk mat. DU får alt fra nybakt brød til hjemmelaget jordbærsyltetøy. Best av alt, i helgene kan man spise frokost til klokken 11!

Hotellet ligger sentralt og nær alt av offentlig kommunikasjon og spennende handlesteder for alle.

Boka hotell
Hotellets faciliteter:

Hotellet ligger i område: Sentrum  

Skriv Recension: