P-Hotels Oslo

Boka hotell

Beskrivning av P-Hotels Oslo:

P-Hotels Oslo

P-Hotels Oslo med sine 93 hotellrom og 7 møterom, ligger perfekt plassert midt i Grensen-området i Oslo Sentrum. Alle rommene har bad, tv, radio, telefon, god seng og skrivebord med stol. Det er gangavstand til det meste og trikkestopp er nærmest rett utenfor døra. Skal du arrangere en konferanse, og ha deltagere som kommer langveis fra, er dette en fin løsning. Det største konferanserommet rommer 125 personer og har alt som trengs av AV-utstyr, prosjektor og kopimaskin.

Det er ikke noe fokus på mat og servicetilbud, men det er ganske logisk ettersom hotellet ligger ekstremt sentralt til, med spisesteder tilgjengelig med et par minutters gange. Du kan dog få servert frokost på døra hver morgen. Du kan velge et av flere forskjellige smørbrød, sammen med juice og frukt.

I kjelleren på hotellet finner du en Deli DeLuca som har veldig godt utvalg av det meste, og de har åpent omtrent hele døgnet. Med andre ord du kommer ikke til å sulte i hjel. Rett over gata ligger det en Wayne’s coffee, så du kommer ikke til å lide av koffeinmangel heller. Det ligger en hudpleie rett rundt hjørnet som du kan bruke.

Boka hotell
Hotellets faciliteter:

Hotellet ligger i område: Sentrum  

Skriv Recension: