Hotel Bristol

Boka hotell

Beskrivning av Hotel Bristol:

Hotel Bristol

Dette er et av byens hoteller som har det meste under taket. De har 251 forskjellige værelser, og av disse er 10 suiter som er oppkalt etter kjente personer som har vært tilknyttet hotellet på en eller annen måte. Alle rommene er røykfrie og hotellet tilbyr to handicaprom og de har også allergikerrom tilgjengelige.

Hotellet har flere serveringsteder under sitt tak, deriblant Bibliotekbaren, Vinterhaven, Bristol Grill og Hambros. Foruten førsteklasses spisesteder kan hotellet også skilte med Spa, treningsrom og parkering. Er du i humøret kan hotellet også tilby timer hos frisør Helge Borgen som tilbyr tjenester for damer og herre. Her handler det om å verdsette kundenes personlighet, både på innsiden og utsiden.

Hotellet ligger flott plassert i nærheten av noen av byens viktigste severdigheter som for eksempel Nasjonalgalleriet, Nasjonalmuseet, Slottet, Rådhuset og aker Brygge. Det ligger også omgitt av spennende teater og scener. Det er også shoppingmuligheter på Karl Johan bare et par minutts gange fra hotellet. Trikkeholdeplassen ved tinghuset er bare et par minutters gange, og der kan du komme deg til omtrent hele Oslo om du skulle ønske å se andre ting.

Boka hotell
Hotellets faciliteter:

Hotellet ligger i område: Sentrum  

Skriv Recension: