Scandic Byporten i Oslo

Boka hotell

Beskrivning av Scandic Byporten i Oslo:

Scandic Byporten i Oslo

Er du på jakt etter et sentralt hotell i Oslo, er vel dette så sentralt du kan komme. Hotellet ligger i kjøpesenteret Byporten, midt i Oslo sentrum. Dette kjøpesenteret er også knyttet til Oslo S med t-baner, tog og flytog. Det ligger også få minutters gange fra Bussterminalen i Oslo.

Hotellet har 239 rom, hvorav 238 er røykfrie. Hotellet har ikke så veldig mye tilbud til sine gjester, men det finnes trådløst internett i alle fellesarealer og på rommene. Det er også parkeringsplasser tilgjengelig og de har rom som er tilpasset funksjonshemmede. Hotellet har også møterom tilgjengelig for konferanser og møter.

Hotellet har som sagt ikke all verden med servicetilbud, men hvem trenger det, når hotellet ligger i et kjøpesenter, og rett ved siden av Oslo sitt største kjøpesenter, nemlig Oslo City. Imellom disse to senterne har du alle behov dekket til alle døgnets tider. Hva skal du vel med en restaurant på hotellet, når det ligger et godt og variert utvalg av spisesteder på Byporten, Oslo City og i umiddelbar nærhet? Ønsker du å real shoppingrunde er det bare å hoppe på trikk 11 til Bogstadveiens mest trendy butikker.

Boka hotell
Hotellets faciliteter:

Hotellet ligger i område: Sentrum  

Skriv Recension: