Thon Hotel Munch

Boka hotell

Beskrivning av Thon Hotel Munch:

Thon Hotel Munch

Thon Hotell Munch ble totalrenover i 2012 og det var viktig å tilby kundene god kvalitet, praktiske løsninger og ikke minst gode priser. Hotellet kan i dag skilte med 180 rom, hvorav 7 er familierom. Alle rom er røykfrie og hotellet hører til Budget gruppen hos Thon hoteller. Det betyr at de har gode priser som passer de fleste lommebøker.

Servicetilbudet er utmerket rundt selve hotellet, og de fleste attraksjoner er ikke veldig langt unna. Det betyr også at du har et rikt utvalg av steder å spise og drikke i umiddelbar nærhet. Derfor spiller det ikke noen stor rolle at det eneste som serveres på hotellet er en nydelig frokostbuffé med frukt, frokostblandinger, brød og spennende pålegg.

Hotellet ligger rett i nærheten av trikkeholdeplass, og bussholdeplasser, så det er lett å komme seg dit og rundt i Oslo by for å se alt man vil se av byen. Det er heller ikke langt å gå til byens paradegate hvor du finner et flott utvalg butikker og spisesteder.

Så om du vil kose deg i moderne omgivelser, med gode frokoster og spennende severdigheter i gåavstand, kan dette absolutt være det rette hotellet for deg.

Boka hotell
Hotellets faciliteter:

Hotellet ligger i område: Sentrum  

Skriv Recension: