Thon Hotel Spectrum

Boka hotell

Beskrivning av Thon Hotel Spectrum:

Thon Hotel Spectrum

Thon Hotel Spektrum er et perfekt hotell for deg som kommer til byen for å overvære en av konsertene i Oslo Spektrum ettersom det bare ligger to minutter å gå fra hotellet. Hotellet har 151 rom som alle er røykfrie, allergikerrom og handicaprom. De har også 19 familierom som kan romme mange personer.

Hotellet ligger rett ved en trikkestopp hvor du kan komme deg til de fleste spennende steder i løpet av kort tid. Men det ligger også rett ved bussterminalen, Oslo S og Flytoget. Så det er lett å komme seg inn til hotellet når du først har kommet deg til et av disse punktene.

Det er ingen egen restaurant som serverer måltider, men det finnes en frokostbuffé tilgjengelig hver morgen. Du kan også kjøpe enkelte ting i resepsjonen, som for eksempel snacks, øl og vin. Det ligger flere Deli Deluca og 7- Eleven i nærheten som har åpent lenge. Men det er også ekstremt mange spennende spisesteder, gjerne med utenlandsk mat, i dette området. Du kan også få en god del lave priser på for eksempel indisk, pakistansk, vietnamesisk og Thai mat. Mulighetene er mange, det er helt opp til deg!

Boka hotell
Hotellets faciliteter:

Hotellet ligger i område: Grünerløkka  

Skriv Recension: