Reise til Oslo

Det finnes mange gode måter å komme seg til Oslo, alt etter hva du foretrekker, hva du har råd til og hvor du reiser fra. De fleste store byer i Norge har minst en flyavgang til Oslo hver eneste dag. Du kan også ta tog eller ferje, men alt er avhengig av hvor du reiser fra.

Når man først kommer seg til Oslo, er utbyggingen av det kollektive nettverket såpass bra, at om man bor noenlunde sentralt har man ikke problemer med å komme seg rundt i byen. Det går trikker, t-bane, busser og ikke minst ferjer. Liker du å gå, kan du også bruke jesus sine disipler til å bevege deg rundt i byen.

Oslo jobber også hardt med å gjøre trafikken mer vennlig innstilt til syklister, og du ser stadig flere syklister ute på gatene. Det er også bygget egne felt for syklister enkelte steder, en god måte å unngå ulykker og krangling om hvem som eier veiene.

Fly

Det å fly til Oslo er ganske enkelt, ettersom det er en av de største byene i Oslo. Det betyr at byen også er et holdepunkt for trafikk inn og ut av landet. Det går også fly til stort sett hele landet fra Gardermoen. Er du villig til å legge litt mer i reisen, og kanskje ta veldig billige flybilletter, kan du også reise via Rygge og Torp.

Tog

NSB jobber stadig med å utvide og forbedre sitt nett, og det betyr at det er lett å komme seg fra en norsk by til en annen. Du kan også betale temmelig lave priser om du planlegger reisen godt.

Båt

Det finnes båter som går inn til Oslo, og det er en del cruise, inklusive hurtigruta som stopper her.