Thon Hotel Opera

Boka hotell

Beskrivning av Thon Hotel Opera:

Thon Hotel Opera

For mange som er på jakt etter et godt hotell, er tilgjengelighet alt. Om man reiser business eller privat, er det viktig at man ikke bruker all tiden man er i byen på å reise fra sted til sted. Thon Hotel Opera, kan virkelig skilte med fantastisk beliggenhet ettersom det ligger 25 meter fra flytogstasjonen, 150 meter fra flybuss, og under 5 minutt spasertur fra det meste av byens kollektivtrafikk.

Hotellet har 480 rom, hvorav 470 er røykfrie og 13 av rommene er handicaprom. De kan også skilte med egne rom for allergikere. Samtlige av rommene er oppgradert til en ny, spennende og moderne stil. Hotellet har også et eget treningsrom som er gratis for hotellets gjester. Ønsker du internett er det gratis trådløst nett i hele bygget, også på rommene.

Hotellet ligger perfekt til for konferanser, og kan selvsagt tilby 18 møterom i ulike størrelser, til gjester som har behov for dette. Konferansesalen har plass til 220 deltagere. Hotellets konferanseavdeling har garderobe, pauserom og lufteterrasse. Alle møterom har alt som trengs av teknisk utstyr og du har konferanseverter til din disposisjon. Med den umiddelbare nærheten til flytog, er hotellet lett tilgjengelig for reisende.

Boka hotell
Hotellets faciliteter:

Hotellet ligger i område: Sentrum  

Skriv Recension: