Clarion Hotel Royal Christiania

Boka hotell

Beskrivning av Clarion Hotel Royal Christiania:

Clarion Hotel Royal Christiania

Midt i Oslo Sentrum finner du hotellet Royal Christiania, med sine 532 moderne rom, 21 konferanserom, restaurant og bar. Hotellet har gangavstand til alt av offentlig transport, inklusive flytoget. Hotellet har også en egen spa-avdeling med svømmebasseng og kan dessuten skilte med spennende juleunderholdning når julebordsesongen setter i gang.

Hotellet har et utrolig bra servicetilbud med en førsteklasses frokost med en egen early bird mulighet fra klokken 05.00 til 07.00. Har du planer om å bli værende på rommet, har hotellet en glimrende room service. Hotellet er som et av få hotell i Oslo, dyrevennlig. Du finner også gratis tv på rommet og trådløst nettverk tilgjengelig på hele hotellet. Hotellet er også 100% røykfritt og de tilbyr også vask av klær om du er en av de som reiser med lite baggasje. Når oppholdet er over kan du benytte deg av express checkout, slik at du kommer deg dit du skal, så fort som mulig.

I første etasjen på hotellet finner du også TGI Fridays Bar og Restaurant, som har det beste av amerikansk comfortfood på menyen. Starbucks sin kaffe finner du rett over gata på Oslo City og på Oslo S.

Boka hotell
Hotellets faciliteter:

Hotellet ligger i område: Sentrum  

Skriv Recension: