Smarthotel

Boka hotell

Beskrivning av Smarthotel:

Smarthotel

Midt i Oslo sentrum finner du Smart hotel med sine 275 helt nye rom. Alle rom har DUX senger, skrivepult, knagger, tv, blendingsgardiner, klimaanlegg, comfortpute, lydløs ventilasjon og et bad. Hotellet er bemannet med full service hele døgnet, så hjelpen er aldri langt unna. Frokostbuffet koster 95 pr prs, og er med andre ord et billig og godt alternativ til å spise andre steder.

Smart Hotel er et miljøvennlig alternativ av flere årsaker. Rommene er bygget opp med full utnyttelse av plassen. Du kan leie sykkel gratis hos Smart Hotel Oslo, så lenge du er gjest selvsagt. Du kan også leie Smartbiler på hotellet, og dette koster bare 525 for en dags leie. Ønsker du å leie bilen en halv dag, blir det 405,-.

Smart Hotel Oslo ligger i gangavstand fra de fleste attraksjoner i byen, og hotellet er lett tilgjengelig via kollektiv transport som også kan ta deg til flytog, Oslo S og buss-stasjonen. Flytoget og NSB sine tog er også lett tilgjengelig fra Nationaltheateret stasjon som er 5 minutters gange fra hotellet om du ønsker det. På sommeren kan du også nyte Slottsparken i full blomst, med det yrende folkeliv som hører til.

Boka hotell
Hotellets faciliteter:

Hotellet ligger i område: Sentrum  

Skriv Recension: